Reviews

Reviews 2018-01-18T13:32:22+00:00

Wat klanten zeggen

Schrijf een review

BMW R1200RT

Bij MJ seats mijn zadel laten voorzien van stevige foam en nieuwe bekleding. Ik heb maar een woord hiervoor: vakwerk.
Zit veel beter, geen zere kont bij lange ritten en staat ook nog eens erg goed.

18-07-2018

KTM superduke 990r 2008

Een superduke heeft een relatief slecht zadel, na jaren twijfelen heb ik het zadel weggebracht voor verbetering. Dit is goed gelukt, het zadel zit nu veel lekkerder en het ziet er mooi uit. Aanrader!

08-06-2018

K1600 gtl

Vandaag mijn zadel terug ontvangen en ik kan alleen maar zeggen dat Mark een vakman is. Ik heb enkele weken geleden telefonisch met Mark contact gehad en uitgelegd wat ik graag zou willen veranderen aan mijn k1600 zadel. Mark begreep wat ik bedoelde en voegde er nog enkele opties aan toe. Het was een gok omdat ik verder geen stalen had gezien enkel alleen de foto’s op de site. Vorige week het zadel toegestuurd en vandaag weer ontvangen. Geheel nieuwe bekleding inclusief ruitpatroon antislip en verhoging met stugger schuim. Een perfect zadel nu en de zit is ook erg goed. Vlg week een rit door de Dolomieten maar ik weet zeker dat ik het heel lang vol houd met deze zetel. Mark heel erg bedankt voor de snelle service maar zeker voor het mooie vakwerk wat je geleverd hebt. Ik ben er heel blij mee. En ik zal je zeker aanbevelen. Mvg Ruud

28-05-2018

BMW K1100LT Emmen

De zadel van mijn BMW K1100LT opnieuw laten bekleden. De originele zadel voelde glibberig en oncomfortabel.
Mark heeft en uitstekend zadel van gemakt. Opnieuw beklede met antislip materieel nog extra 3 cm ruimte voor koontje, prachtige kleur en patroon.
De zadel is nu comfortabel, sterk, Mooi en pass optisch bij de motor.
Ik stel op prijs de professioneel werk, de communicatief gangwerk met Mark en de prijs dat is betaalbaar.
Iedereen die zijn motor zadel wil verbeteren stuur ik hem direct naar M J SEATS, zonder twijfel.

01-05-2018

Buddy Triumph Bonneville T100

Ik heb aan de hand van wat voorbeelden op Pinterest samen met Mark mijn wensen besproken in Ten Boer. Hier meteen de kleur aan de hand van stalen uitgekozen, er is ontzettend veel keus in leerkleur en stiksels. Het resultaat is echt heel mooi geworden en precies wat ik voor ogen had, Mark is een vakman maar staat ook open voor eigen inbreng. Kortom heel tevreden en een aanrader als je naar iets moois op zoek bent!

26-03-2018

Buddy seat Pan European ST 1300

Dinsdag 30 januari 2018 mijn zadel van een Honda Pan European ST 1300 mogen ophalen en tot alle tevredenheid uitgevoerd zoals afgesproken. Nu nog terugplaatsen op de motor.
Keurig afgewerkt, mooie kleurstelling en een ieder aan te raden hier heen te gaan.

06-02-2018

Zadel Yamaha MT-01 zeer fraai aangepast en vernieuwd

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe zadel welke door M.J. werkelijk prachtig is aangepast geheel volgens mijn wensen. het ziet er totaal anders uit dan voorheen (zoals overlegd) en behalve dat is er ook meer grip door speciaal materiaal en heb ik een iets scherpere hoek waardoor ik er bij gasgeven veel beter tegen aan gedrukt wordt. En de prijs was ook top. heel erg bedankt en bij een volgende motor graag weer!! Superbedrijf.

29-01-2018

BMW GS zadel

Het zadel van mijn Bmw 1150 GS (A) opnieuw laten bekleden. De originele bekleding vertoonde vieze strepen doordat tape aan de binnenkant los was gegaan en aan het verweren was. Prettig telefonisch contact gehad met eigenaar Mark waarin ik mijn wensen kenbaar heb kunnen maken. Het resultaat was verbluffend, super strak, zelfde materiaal als het origineel en uiteraard de prachtige optische look in zijn algeheel! Prijs/kwaliteit is top! Levering was erg snel (ca. 2 weken). MJ Seats is een absolute aanrader. Bedankt Mark!

18-01-2018

Martyn, Amsterdam.

Mijn verhoogde BMW Wunderlich zadel begon wat scheurtjes te vertonen, dus ik belde rond naar zadelbekleders en kwam uit bij Mark van MJ Seats. Mijn wens – vorm zadel behouden, mat zwarte anti-slip bekleding bovenop, mat kunstleer aan de zijkanten – werd via de mail besproken met goede foto’s van het materiaal. Zadel werd eerst goed gedroogd en daarna opnieuw bekleed en was ruim binnen de opgegeven tijd terug. Zit beter dan origineel! Uitstekend werk, van harte aanbevolen!

13-11-2017

Herman

MJ Seats heeft mijn K100RS opnieuw bekleed. Keurig werk geleverd voor een gunstige prijs en binnen 1 week zit ie weer op mijn motor. Als nieuw! Heel erg bedankt!

02-11-2017

Evert

Zadel van mijn klassieker, een Honda CB900F “Bol d’Or”, laten restaureren. Prima werk voor een prima prijs. Aanrader dus.

30-10-2017

Ronald

Het resultaat van de renovatie van mijn BMW zadel is uitstekend gelukt. Degelijk materiaal, mooi afgewerkt én zeer snelle levering. Absoluut een aanrader om je zadel bij MJSeats te laten bekleden. Mark is een vakman, dat is wel duidelijk.

27-06-2017

Henk Reisiger

Het zitje van mijn Metisse-Aermacchi laten bekleden met suede,ziet er zeer goed uit.

22-06-2017

Klaas vd Veen

KLaas,

Na gedegen overleg met Mark over de uitvoering van de seat is een prima stukje werk afgeleverd tegen een heel schappelijke prijs.
Mijn Duc is er zichtbaar van opgeknapt.

Gr, Klaas

15-06-2017

Harry de Jonge

Na goed overleg vooraf Buddyseat van mijn Malaguti Olympiqe laten restaureren bij MJ Seats. Prima resultaat voor een prima prijs. Zie er weer super uit. Mooie afwerking en goede pasvorm, dus een aanrader.

Groetje Harry

07-06-2017

Egbert

Mark heeft het zadel van mijn BMW R1150 GS Adventure aangepast en opnieuw bekleed. Het zadel zit onvergelijkbaar veel beter dan het originele BMW zadel! Met mijn 1,98 meter zit ik nu eindelijk goed op de motor en ik schuif niet meer van mijn plek. Ik ben nu één geheel met de motor, het rijdt echt super! Het zadel was binnen twee weken klaar en de prijs was prima! Zeer tevreden dus.

01-06-2017

J. Schreuders

Ik heb mijn Sparta zadel naar MJseats gestuurd om die opnieuw te laten bekleden. De eerste keer was ik niet tevreden. Na contact met Mark van MJ Seats kon ik het zadel terugsturen. Vandaag heb ik Mijn Sparta zadel in perfecte staat ontvangen.

Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat en de gang van zaken.

Markt bedankt voor de service.

26-04-2017

Alfred Arends

Vandaag mijn motorzadel weer terug ontvangen en is keurig weer her-bekleed door Mark Snitjer, zeer tevreden met het resultaat en staat weer keurig op de motor geplaatst.
Twijfel niet om uw zadel naar Mark Snitjer van MJSEATS (zie website) te sturen/brengen deze maakt uw zadel zoals u het graag weer wilt zien of zoals het was als origineel of met een extra detail erin verwerkt…zie zijn voorbeelden!!

05-04-2017

Cees Broijl

Cees Broijl

Vorige week mijn zadel van mijn Yamaha XV1900 Midnight Star terug ontvangen. Ik heb gevraagd het zadel in een cognackleur opnieuw te bekleden. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de kwaliteit die door Mark is afgeleverd.

04-04-2017

Nick

Vandaaag het zadel van mijn BMW R1100RT terug gekregen. Het zadel ziet er echt super gaaf uit. Het zitvlak heeft weer een heel fijn antieslip en het zadel heeft een hele gave blauwe band gekregen met het R1100RT logo.

Mijn bmw is nu af en mijn vriendin hangt niet meer in mijn nek met remmen.

Mark geweldig werk geleverd voor een hele goede prijs
Dank je wel

16-03-2017

Harryindewarrie

Moie, mijn buddyseat was na 27 jaar aan vervanging toe, zowel uiterlijk als binnenin. Mj seats heeft de buddy naar mijn wensen opgevuld en iets verhoogd als verbreed, en opnieuw bekleed met zwart kunstleer. Resultaat is zeer naar mijn zin voor een schappelijke prijs. Er zit zelfs nog 1 jaar garantie op. Ben zeer tevreden, en kom zeker over 27 jaar bij hem weer terug. (Haha)
Oja, de buddyseat is van een Honda Supermagna.

11-03-2017

Gerrit Veldhuyzen van Zanten

Motor zadel van een BMW r1200gsa opnieuw laten bekleden en voorzien van steviger schuim. Wat een verschil nu. Zit is werkelijk 100 % beter/comfortabeler te noemen. Ook enige borduursels aan laten brengen, kan niet anders zeggen dat ik super tevreden ben. Zeker een aanrader, vlotte/correcte en goede afhandeling.

14-02-2017

TG Schouten

MJSeats heeft mijn buddy naar mijn wens aangepast en tevens een hoes voor mijn panzadel gemaakt. Heel tevreden over het resultaat, snelle service en vakmanschap.

14-02-2017

Kees

Gisteren mijn zadel van de Honda Deauville weer opgehaald.
Er is een steviger stuk schuim in het zitgedeelte gekomen en heb ook het bovenwerk laten vernieuwen.
Nu was dat laatste niet echt nodig heb ik het toch laten doen, het moest er toch af.
Mark heeft er iets moois van gemaakt, twee soorten kunstleer met hele mooie stiksels vastgezet en Deauville op het tussenstuk geborduurd.
Dat alles voor een zeer redelijke prijs in vergelijking met Corbin zadels.
Een echte aanrader deze Mark!!!!

01-02-2017

Barry Farber

Door te zoeken op internet ben ik bij MJSEATS terecht gekomen, omdat ik mijn zadel opnieuw wilde laten bekleden. (BMW R1150R uit 2004)
Wat reviews gelezen en die waren veelbelovend te noemen, dus offerte opgevraagd…… Dat viel mij reuze mee, al wist ik ook niet waar ik op moest rekenen.

Omdat ik wel nog even de kleuren wilde zien, wilde ik wel mijn zadel brengen en niet opsturen. Het weekend dat ik naar ten Boer kon komen, waren zij er niet…… Motorbeurs in MartiniPlaza. Ach ook leuk, dus heb ik mijn zadel daar afgegeven.
Nu één zaterdag verder (28/1) in mijn nieuwe zadel afgeleverd !!! Zeer snel te noemen.

De gelezen reviews zijn niet overdreven en als ik nog een zadel te bekleden heb, bied ik deze zonder twijfel weer aan bij MJSEATS. Ziet er top uit !!

28-01-2017

Pieterjan

Als nieuw gemaakt. Super mooi zadel voor mijn GT750. ben er echt gewoon blij mee. bedankt.

24-01-2017

HQ

Werk van Mark kan elke toets der kritiek doorstaan. Correct, vriendelijk en meedenkend. Ik woon niet in de buurt en toch is de communicatie goed verlopen.
Aan te raden. HQ

24-01-2017

kolbach

Quad zadel yamaha Grizzly 700 op nieuw laten bekleden en borduren
Het resultaat is uitmuntend zeer tevreden over de service van MJ SEATS
een aanrader voor iedereen.

18-12-2016

Alex

Vandaag m,n zadel van de motor terug ontvangen. Zag er prima uit, bedankt!
Grtz. Alex

12-12-2016

Saskia Middelkoop

Perfecte service. Het zadel is zeer mooi geworden en het zit geweldig!

09-11-2016
Schrijf een review